Videoer

Videoer omkring biavl

Jeg laver videoer omkring min beskæftigelse og deler gerne ud af viden og erfaring. Se med på videoerne

Musegitter på bistaderne

Efterår er musegitter tid for bistaderne. Min erfaring siger at det betaler sig at montere musegitter på bistaderne. Især i skovene kan mus være meget hårde ved bifamilierne.

Kvaliteten i befrugtningskassen

Hvordan sikre man at dronningerne bliver bedst muligt parret, og at der indhold af sæd i sæd gemmen bliver så stor som muligt.

Dobbelt screen board

Hvad gør man bedst med sine små bifamilier i efteråret? Jeg udnytter varmen fra en stor bifamilie med et dobbelt trådnetsplade.
Dobbelt screen board udnyttelse.

Dronningegitter

Dronningegitters betydning i forhold til sværmning. Jeg viser noget omkring forskellen, og brugen af dronningegittter i min biavl.

Tilpasset yngelrum

Fylder bierne ikke hele kassen i foråret, kan man med fordel tilpasse antallet af tavler, med en fodertaske. På denne måde udnytter bierne varmen bedre, og vokser hurtigere.

Pollen supplement til bierne - Ultra Bee

Jeg er så småt begyndt at kiggge til mine bier. Selvom temperaturen driller lidt. Jeg giver bierne pollen supplement for at de skal lave ekstra yngel, til træk på raps om ca en måned. Det jeg anvender til at starte bierne op på er Ultra Bee som efter min mening er det bedste produkt, og som samtidig har en fornuftig pris.