Dronninger salg

Bidronninger sæson 2024.

Så er sæsonen på trapperne igen. Vi kan igen i år tilbyde vores kunder Buckfaste dronninger fra afprøvede og stabile mødre.

Bestil i god tid hvis du skal bruge dem på bestemte tidspunkter.

 

Befrugtet dronninger

Kan bestilles

25 Juni til 1 Sep

Befrugtet dronning

Ubefrugtet dronninger

Kan bestilles

23 Maj til 1 Aug

Ubefrugtede dronning

Dronningeceller

Kan bestilles

Fra 25 Maj til 31 Juli

Skærmbillede 2020 05 03 kl. 17.46.55

Øparret dronninger

Kan bestilles

1 Juli – 1 Sep

Ubefrugtede dronning

Vores dronninger.

Gennem avl, evaluering og produktionsmetoder sikrer vi stabile Buckfast dronninger af høj kvalitet, der er nosema tolerante, samtidig med at de bibeholder alle andre gode egenskaber så som udbytte, sværmtræghed og roligt temperament. Vores dronninger er selekteret ud fra søskendegrupper, hvor kun de bedste udvælges til avl og salgsdronninger.

Vi indsender hvert år vores Buckfast dronninger til test hos kyndige biavlere, hvor de bliver holdt op imod andre dronningeavleres materiale.

Vores bier er en Buckfast bi, tilpasset den danske natur med de udfordringer på træk og miljø den giver.

Dronninge salg.

Så er det igen sæson og vi kan levere dronninger med få dages varsel. Alle vores dronninger er mærket med årets farve. Dronningerne sendes med post nord som pakkepost og kan forventes allerede dagen efter afsendelsen. Dronningerne forsendes i transportbur med følgebier til dronningen.
Vi regner med at kunne levere hele August mdr, men vi vil gerne at I bestiller i god tid, for at være sikker på levering.

Instruktions videoer

Dronning tilsætning

Videoen viser hvordan man kan lave en aflægger og tilsætte en ny dronning. Jeg har lavet denne video til alle de biavlere som er lidt i tvivl om hvordan man nemt laver en ny lille familie.

Dette er min måde at gøre det på, og jeg har meget succes med denne metode, og derfor anbefaler jeg at bruge samme fremgangsmåde. God arbejdslyst.

Jeg har mange flere videoer af forskellige situationer i biavl, som måske kan bruge til inspiration for biavleren. Se mere på min Youtube kanal.

Dronningeavler Tonny Tychsen

Paringskasetter del 1

Videoen viser forberedelserne til succes, med parring af dronninger i parringsstader. Der er to dele af denne video.

Håber denne vejledning må kunne hjælpe biavleren på vej, til et godt resultat og en spændende oplevelse.

Jeg har mange flere videoer af forskellige situationer i biavl, som måske kan bruge til inspiration for biavleren. Se mere på min Youtube kanal.

Mvh Dronningavler Tonny Tychsen

Paringskasetter del 2