Dronninger

Dronninger sæson 2020

Så er sæsonen på trapperne igen. Vi kan igen i år tilbyde vores kunder Buckfaste dronninger fra afprøvede og stabile linjer. Bestil i god tid hvis du skal bruge dem på bestemte tidspunkter.

Bestilling:

Udfyld kontaktformularen – Vi bekræfter din bestilling via mail –  Betaling med Mobilepay eller bankoverførsel ved modtagelsen.

 

Vores dronninger.

Gennem avl, evaluering og produktionsmetoder sikrer vi stabile Buckfast dronninger af høj kvalitet, der er nosema tolerante, samtidig med at de bibeholder alle andre gode egenskaber så som udbytte, sværmtræghed og roligt temperament. Vores dronninger er selekteret ud fra søskendegrupper, hvor kun de bedste udvælges til avl og salgsdronninger.

Vi indsender hvert år vores Buckfast dronninger til test hos kyndige biavlere, hvor de bliver holdt op imod andre dronningeavleres materiale.

Vores bier er en Buckfast bi, tilpasset den danske natur med de udfordringer på træk og miljø den giver.

Dronninge salg.

Så er det igen sæson og vi kan levere dronninger med få dages varsel. Alle vores dronninger er mærket med årets farve. Dronningerne sendes med post danmark som Q-post og kan forventes allerede dagen efter afsendelsen. Dronningerne forsendes i transportbur med følgebier til dronningen.
Vi regner med at kunne levere hele August mdr, men vi vil gerne at I bestiller i god tid, for at være sikker på levering.

Mængde rabat

10% v/køb af 10 stk.     15% v/køb af 50 stk.     20% v/køb af 100 stk.
*alle priser er ekskl. ekspeditionsgebyr på 30,-

Dronning tilsætning

Videoen er en vejledning for tilsætning af dronning til en aflægger familie.

Parrekassetter del 1

1 Del.
Arbejdet med at klargøre parre kassetter til dronning befrugtning.

Parrekassetter del 2

2 Del.
Arbejdet med at klargøre parre kassetter til dronning befrugtning.

Test af brugsdronninger 2017
Så er resultaterne fra Danmarks Biavler Forenings test af brugsdronninger blevet offentlig gjort for sæson 2017. Vores dronninger har klaret sig godt, og vi ser det som et udtryk for at det vi arbejder med er af høj kvalitet og at de fungere ude hos biavlerne.
Se test resultater her
Test af brugsdronninger 2015
 

Så er resultaterne fra Danmarks Biavler Forenings test af brugsdronninger blevet offentlig gjort for sæson 2015. Vores dronninger har klaret sig godt, og vi ser det som et udtryk for at det vi arbejder med er af høj kvalitet og at de fungere ude hos biavlerne.
Se test rapporter.

Test af brugsdronninger 2014
Så er resultaterne fra Danmarks Biavler Forenings test af brugsdronninger blevet offentlig gjort for sæson 2014. Vores dronninger har igen klaret sig godt, se mere i rapporten.

Se test rapporter.

Test af brugsdronninger 2013
Så er resultaterne fra Danmarks Biavler Forenings test af brugsdronninger blevet offentlig gjort for sæson 2013. Vores dronninger har klaret sig godt, og vi er stolte af vores placering.

Se test rapporter.

Ellum Apiculture center - Queen Breeder Tonny Tychsen  •  Ellum bygade 23  •  Dk 6240 Løgumkloster  •  Tlf 40937123  •

E-mail: Tonny.Tychsen@EllumBiavl.dk  •  Copyright© 2016 by EllumBiavl.  All rights reserved

Share This