Bifamilie salg

Bifamilie på 6 rammer Langstroth.

Bifamilie salg

1.500,00kr.

Bifamilie på 6 rammer

12-10.

Bifamilie salg

1.500,00kr.

Kunstsværme

Kunstsværm bier

1.100,00kr.

Salg.

Aflægger klar til salg. Bestil nu dine nye familier til sæsonen.

Vores familier er på Langstroth, og 12-10, man kan købe aflæggerkassen med.

Alle familier sælges med mærkede friparrede buckfastdronninger. Inden salg gennemgås bifamilien for at sikre, at dronning og yngelleje er i orden. Alle familier sælges med lovpligtig sundhedsattest.

Lovpligtig Sundhedsattest

Alle bifamilierne vi sælger er forsynet med den lovpligtige sundhedsattest. Vi laver den i papirformat og kunden får et eksemplar med hjem. Herefter indsender vi en kopi til lokalområdets bilinspektør som loven forskriver.

Eksempel på sundhedsatest

Generelle handelsbetingelser

Vi ønsker at levere et rigtig godt produkt til vores kunder og sikre at bierne får den bedst tænkelige start hos deres nye ejer.Derfor lader vi altid køber tage hele stadet med hjem til den nye placering, hvor bierne så har mulighed for, at falde godt til inden de evt. flyttes til andet stade. Når bierne så er på plads leveres bund, låg og magasinet tilbage til os (ca. 14 dage). Rammer og voks skal ikke leveres tilbage, de er en del af handlen og tilhører kunden. Det er også muligt at købe stadet med, så det ikke skal leveres tilbage. Vi forsøger hvert år at lave 2-3 lørdage, hvor der er afhentning af bier på vores adresse.

Ellum Biavl - Dronningavler Tonny Tychsen  •  Ellum bygade 23  •  Dk 6240 Løgumkloster  •

E-mail: Tonny.Tychsen@EllumBiavl.dk  •  Copyright© 2020 by EllumBiavl.  All rights reserved